06-40943814 info@keepmoving.nu

The time to relax is when you don’t have time for it
– Noewara Wink

Een massage aan huis door Noewara Wink

Ben jij weleens in een massagesalon geweest waarbij je je helemaal onder handen hebt laten nemen door een masseur om vervolgens relaxt weer naar buiten te lopen? Dan heb ik iets voor jou?

Dit is massage 2.0 de masseur die naar jou toe komt , ja je leest het goed:

Een massage aan huis.

Als je je toch eens aan een massage gaat wagen, dan is een masseur die naar jouw huis toe komt wel  extra lekker. Want hoe fijn is het om niet door de regen en de kou naar een masseur te moeten fietsen en weer terug, maar na een massage direct rozig op de bank te ploffen?

Heb je ruimte voor een massagetafel en enige werkruimte om de tafel heen, en kan de temperatuur rond 21 graden ingesteld worden dan kan ik ook bij jou langs komen.

Ook zin in een massage aan huis of op een andere locatie?

Enkele tip:

  • Eet enkele uren voor de massage niet te veel en te zwaar idem voor alcohol
  • Zet je GSM uit
  • Draag geen sieraden
  • Zorg zelf voor ( rustgevende) muziek indien gewenst

Plan een gratis intake!

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en ik maak graag een afspraak met je!

Noewara Keep Moving

Over Noewara

De reden waarvoor ik voor dit vak heb gekozen is dat ik graag mensen help. Helaas zie ik te vaak mensen met blessures of spanningen rondlopen. Mijn doel is dan ook om hier verandering in aan te brengen. Dit doe ik door mensen preventief te masseren waardoor de kans op blessures of stress aanzienlijk wordt verminderd. Samen met mijn partners van Keep Moving kunnen wij hiervoor zorg dragen.

Vragen? Neem contact op:
t.: +31 6 10 28 99 61